Produktionsledare

Josefine Schüler

Josefine är vår mest organiserade medarbetare. Hon är uppvuxen i krokarna kring Helsingborg, men har bott i både Stockholm och London. Hon är CR Films projektledare och hon missar aldrig en deadline. Josefine brinner för film och design – och med en universitetsutbildning i Internationell Service Management styr hon inspelningarna med järnhand och håller även styr på statister och ser till att vi håller tidsschemat. En perfekt mix av egenskaper tycker vi.
josefine@crfilm.se
0708-33 00 99

Art Director

Niclas Schüler

Niclas Schüler är den äldste delägaren i CR Film med sina 40 år. Han är uppvuxen i trakterna kring Helsingborg och flyttade efter studier i grafisk design till Malmö där han nu arbetar som CR Films Art Director och regissör. Niclas brinner för film – så mycket att han byggde en egen biograf i sitt garage. Komplett med popcorn-maskin och allt. Det är där vi kollar på alla våra egna filmer och får inspiration till mycket nytt. Andra passioner är gamla filmaffischer, filmmusik och ett maniskt samlande på blu-ray skivor.
niclas@crfilm.se
0703-77 91 57

Fotograf

Per Slagbrand

Per Slagbrand är den längsta delägaren i CR Film med sina stolta 195 cm. Han är uppvuxen i Örebro och flyttade efter studier i film till Malmö där han nu arbetar som CR Films Filmfotograf och Producent. Han brinner för film – så mycket att han brände 25 000 kr på super8-film när han slutade gymnasiet. Andra passioner är färgkorrigering, rysk optik och alldeles för stort samlande på gamla kameror.
per@crfilm.se
0737-70 22 19

Regissör

Sebastian Brännström

Sebastian Brännström är den mest hårfagra delägaren och surfaren i CR Film. Han är uppvuxen norr om Hässleholm men har mestadels bott och studerat på annat håll. Efter studier i grafisk design och film jobbar han nu som klippare, producent och regissör på CR Film. Sebastian har inte bara sett all världens surffilmer utan också de flesta svenska svartvita matinéer som rullat på SVT genom åren. Att han gillar åkbara brädor i olika material är annars inget man missar över en kopp kaffe i hans kök.
sebastian@crfilm.se
0736-87 70 62