MARKNADSFÖRENINGEN
i Helsingborg

Marknadsföreningen i Helsingborg är södra Sveriges största mötesplats för entreprenörsskap. För 1400 personliga medlemmar arrangeras frukostklubbar, föredrag, företagsbesök och konserter som inspirerar till initiativ.

Marknadsföreningen har ett tydligt fokus på att synas och höras i media och ser gärna till att vara en snackis ute på stan.

CR Film fick uppdraget att skapa en film som gör något ganska osexigt lite sexigare – och skapa en film som hade tre tydliga målgrupper; Presumptiva medlemmar, Befintliga medlemmar och eventuella föredragshållare.

Inspelningen skedde i Helsingborg under några kalla dagar i 2013. Filmen har visats i en kortare version i TV4 och i sin fulla längd på MiHs hemsida.

Kontaktperson

Josefine Schüler

josefine@crfilm.se
0708-33 00 99