Texas Filmproduktion
till pitchfilm

Vi på CR Film tog oss över hela Atlanten för att producera film. Väl där skapade vi delar av HIFs reklamfilm och en egen film som fungerar som säljmaterial och pitchfilm. 

Vi passade på att se så mycket av delstaten som tiden tillät och hamnade med kameran mitt i ett Halloween-firande Austin, ett stekande hett ökenlandskap i Marfa där spindlar stora som katter sprang över vägen och vi spelade amerikansk football med ett gäng hårdnackade Houston-bor i skuggan av alla skyskrapor.

Kort sagt så tycker vi inte att all svensk reklamfilm måste spelas in i Sverige, och vår förhoppning är att med lätt packning och upptäckarglädje röra oss över hela jordklotet för att ta hem bästa möjliga bilder till våra kunder. Vi har spenderat åtskilliga dygn i en flygplansstol på jakt efter det perfekta ljuset. Sen om vi får en extra ledig dag på stranden i ett exotiskt land … det får ni helt enkelt unna oss.

Kontaktperson

Niclas Schüler

niclas@crfilm.se
0703-77 91 57